Canadese Sarah Smith bij Grand Café Zuidlaren

Zuidlaren

Het is Grand Café Zuidlaren gelukt om  de Canadese singer/songwriter Sarah Smith te kunnen boeken voor een akoestisch optreden op zondag 3 april 2016. Dit als afsluiting van haar tour in Duitsland. ,,Deze buitenkans konden we niet laten gaan”.

Sarah Smith zit qua muziekstijl in de lijn van bijvoorbeeld Melissa Etheridge, Alanis Morisette, Sass Jordan, Beth Hart. Dus rock/blues met een rauw randje. Haar stem wordt vergeleken met: Bonnie Rait, Alannah Miles, Melissa Etheridge en natuurlijk Janis Joplin.

Sarah Smith vergaarde internationale roem als zangeres van de rockband The Joys. Haar nieuwe soloalbum The Journey is internationaal zeer goed ontvangen. In Canada heeft de zangeres prijzen gekregen voor beste rockzangeres en beste singer-songwriter. Momenteel richt Smith haar pijlen op Europa. Voor de liefhebber van stevige rockchicks een unieke kans om te genieten. Aanstaande zondag 3 april 2016, aanvang 16.00 uur, de toegang is gratis.


Auteur

Carlien Bootsma