Grootste rommelmarkt in Zuidlaren

Zuidlaren

De grootste rommelmarkt van Noord Nederland staat op 16 april van 9.00 tot 16.00 uur om de Laarkerk in Zuidlaren. De opbrengst gaat naar Stichting naar school in Haïti.

Dit project is 15 jaar geleden opgezet door Marijke Zaalberg uit Westerbork en het is indrukwekkend wat zij in een van de armste landen bereikt door kinderen onderwijs aan te bieden en daarmee hun kansen op een betere toekomst te vergroten. Op de markt vindt u alles gesorteerd: kleding, een zeer grote boekenafdeling, meubels, antiek, elektrische apparatuur, serviesgoed, gereedschap, LP’s en CD’s. Er is tevens een rad van avontuur en een uitgebreide kinderhoek. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Het is een buitengewoon gezellige markt met een goede bestemming en vrije toegang.

Auteur

Carlien Bootsma