CocoBelle speelt authentieke country

Zuidlaren

 Aanstaande zondag komt CocoBelle (2010) rootsmuziek maken bij Grand Café Zuidlaren. CocoBelle speelt authentieke muziek zoals Rockabilly, Rock'n'roll, Hillbilly-bop, Country & Americana. Muziek uit de jaren '50 tot nu. Covers & eigen werk. In de stijl van bijvoorbeeld Patsy Cline, Buddy Holly, Johnny Cash & Eilen Jewell.

CocoBelle bestaat uit: Foekje Ykema, zang & slaggitaar: Ronald Derkzen contrabas, Yde Adema, sologitaar en Hero v.d. Woudenberg op drums. CocoBelle staat voor kwaliteit en plezier en bestaat uit een ervaren groep met een energieke podium-act waaraan men kan zien dat ze de muziek zelf ook te gek vinden! Kom aanstaande zondag 17 april genieten bij Grand Café Zuidlaren. Aanvang 16.00 uur, toegang is gratis.

Auteur

Bram Hulzebos