Benefietconcert Brokekoor en Westerstörm voor Samenloop voor Hoop

Hoogezand

In de Damkerk geven het Brokekoor en het folk- en shantykoor Westerstörm op 20 mei een benefietconcert voor SamenLoop voor Hoop.

Op 4 en 5 juni vindt in het Gorechtpark in Hoogezand voor de tweede keer het evenement SamenLoop voor Hoop plaats. SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Daar omheen wordt een bijzonder programma samengesteld. Veel verenigingen hebben hun medewerking al toegezegd om het evenement opnieuw tot een succes te maken. De Protestantse Gemeente stelt 20 mei belangeloos de monumentale Damkerk beschikbaar voor dit bijzondere concert. De opbrengst van het concert komt dus volledig ten goede aan de organisatie van SamenLoop voor Hoop. De aanvang van het concert is om 20.00 uur (de zaal is open om 19.30 uur). De entree bedraagt € 10,-- p.p., inclusief een kop koffie in de pauze. Kaarten voor het concert zijn te koop bij:
  • ‘t Aalmanshuus, Oudeweg 89, Westerbroek
  • Reload (je eigen tafel – oude pand Lidl), winkelcentrum De Hooge Meeren, Gorecht-Oost, Hoogezand
  • Gineke van der Laan, Brahmslaan 11, Hoogezand
  • Greta Mulder, Boekhors 12, Westerbroek,
  • Gerda Smit, Atlas 55, Hoogezand of
  • ’s avonds aan de deur
 

Auteur

Carlien Bootsma