Old Stars: bewoners zorgcentra ZINN gaan de strijd met elkaar aan

Groningen

Bewoners van de ZINN-zorgcentra De Es in Groningen en De Burcht in Hoogezand gaan de strijd met elkaar aan. Dit onder de noemer 'Old Stars'.

De organisatoren, studenten van Hanzehogeschool Groningen en zorgorganisatie ZINN, willen hiermee laten zien dat ouderen nog prima meedoen in de maatschappij.

Old Stars

'Old Stars' is een 2-daagse competitie, waarbij ouderen van 2 zorgcentra op verschillende manieren de strijd met elkaar aangaan. Tot de activiteiten behoren een algemene kennisquiz en oud-Hollandse spellen. Wedstrijddag 1 is woensdag 6 juli. Op zowel de locatie De Es als de locatie De Burcht wordt met diverse activiteiten de mentale en de fysieke gesteldheid van de bewoners op de proef gesteld. Wedstrijddag 2 is zaterdag 9 juli. In De Es in Groningen wordt dan de finale van 'Old Stars' afgewerkt.

Auteur

Marc Jansen