Pepernoten Wandeltocht paviljoen Meerwijck

MEERWIJCK

Op zondag 27 november organiseert Strandpaviljoen Meerwijck samen met Nordic Walking groep Meerwijck voor de vijfde keer de Pepernoten Wandeltocht. Het is een tocht door het mooi gebied van Meerwijck. U wordt ontvangen met een kopje koffie met een lekkernij, tijdens de wandeling krijgt u nog een versnapering en als u terug komt in Paviljoen Meerwijck staat er een heerlijk stamppot buffet voor u klaar.

Het is een tocht voor jong en oud, met wandelstok of zonder en ook uw trouwe viervoeter is welkom. Er zijn 3 afstanden te lopen, 15 kilometer, 10 kilometer en 5 kilometer. 15 kilometer start om 9.30 uur, 10 kilometer om 10.30 uur en de 5 om 11.00 uur.

U begint voor de start met een kopje koffie, en gaat dan als groep door het gebied wandelen. Tijdens de wandeling staan wij met een lekker warme versnapering voor u klaar. De kosten zijn inclusief koffie, versnapering tijdens de wandeling en een stamppot buffet 17 euro 50. Wilt u mee wandelen, geeft u zich dan op voor 25 november. Dit kan bij Strandpaviljoen Meerwijck.


Auteur

Redacteur