Nieuw interieur kantine tennisclub

SAPPEMEER

De kantine van tennisvereniging LTC NOHN in Sappemeer heeft een grondige opknapbeurt ondergaan. Een aantal leden vond dat het tijd werd de kantine een ander aanzien te geven.

Een werkgroep heeft zich met het plan beziggehouden om de kantine gezelliger te maken zodat de leden zich er nog meer thuis zouden gaan voelen. Dankzij de opbrengsten van de succesvolle jaarlijkse orchideeënactie werd de verbouwing volledig hierdoor gefinancierd.

De werkgroepleden Bina Veerkamp, Heleen Veerkamp en Henk-Jan Leemburg gingen voortvarend aan de slag en lieten zich adviseren door kleurdeskundigen, binnenhuis-adviseurs en bouwkundigen om het gewenste resultaat te realiseren. Onder aanvoering van het drietal werd, samen met andere leden van de vereniging, de kantine aangepakt. Paul Galdermans van Steigerhout Interieurbouw ondersteunde hen met zijn kennis envakmanschap. Naast nieuwe kleuren, vloer en verlichting is eveneens gekozen voor een geheel nieuwe meubellijn.

De financiering van de aanschaf van de nieuwe meubelen werd mede gerealiseerd door de nieuwe barkrukken en de bijpassende stoelen door de leden te laten sponsoren en alle oude meubels te verkopen.

Afgelopen vrijdagavond konden de initiatiefnemers met trots het resultaat van hun harde werken tonen aan een grote groep nieuwsgierige leden.


Auteur

Redacteur