Ron Haans opent zesde sportcentrum in de provincie

HOOGEZAND

Fitnesscentrum Ron Haans uit Hoogezand blijft maar groeien. Afgelopen weekend werd een filiaal geopend in Stadskanaal. 24/7 fitness centrum Ron Haans is de nieuwe naam van het nieuwste fitnesscentrum in Stadskanaal.

Een speciaal sportcentrum waar je nu 24 uur per dag , 7 dagen per week en 365 dagen per jaar kunt sporten onder deskundige begeleiding voor een zeer laag bedrag. Van alle fitnessactiviteiten tot groepslessen, diëtisten praktijk, welnessadeling tot personal training alles op het beste fitnessapparatuur wat er op de markt is. Het hele centrum heeft een behoorlijke facelift gehad en nu staat het vol met gloednieuwe apperatuur van matrix fitness.

De opening was een groot succes want de belangstelling was groot en dat had een groot aantal inschrijvingen tot gevolg. Naast diverse sportdemonstraties kon iedereen kennis maken met dit nieuwe centrum.


Auteur

Redacteur