Black&White Teenage party in JC BAAZ Met special act ‘Rayvano’

Hoogezand

Een enthousiaste groep jongeren uit Hoogezand - Sappemeer kwam met het idee om een feest te organiseren voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar.  Samen met het jongerenwerk en vrijwilligers hebben de tieners er een geweldige Teenage party van gemaakt!

Speciale gast is rapper Rayvano, o.a. bekend van de Zapp Music Challenge met rapper Typhoon. Deze 15 jarige rapper timmert hard aan de weg en we zijn er trots op dat hij een show komt geven op deze teenage party in BAAZ. Naast hoofd-act Rayvano komt ook rapper Dp de zaal nog even opwarmen. DJ Dashunaily zorgt voor de rest! BAAZ wordt deze avond een echte disco compleet met bellenblaasmachine en blacklights! Vergeet niet je mooiste outfit aan te trekken, want het thema is black & white. Een leuke zwarte broek óf een wit shirt, het kan allemaal! We zien jullie graag allemaal in jongerencentrum BAAZ op vrijdag 19 mei, zodat we er met z’n allen een topfeest van kunnen maken!   In het kort Wat: Tienerdisco Voor wie: Jongeren tussen de 12 en 16 jaar Dresscode: Black&White Wanneer: Vrijdag 19 mei 2017, van 19.00 – 22.00 uur Waar: Jongerencentrum BAAZ, Nieuweweg 4 te Hoogezand (achter de Europahal) Toegang: Gratis

Auteur

Bram Hulzebos