De Hoge Hoed nu al druk met herfstvakantiefeest

HOOGEZAND-SAPPEMEER

Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen voor het kinderfeest De Hoge Hoed zijn weer in volle gang.  In de herfstvakantie vindt De Hoge Hoed voor de 23e keer plaats.

Vorig jaar was het een enorm succes met veel blije kinderen en enthousiaste medewerkers. Ook dit jaar zijn alle basisschoolleerlingen uit Hoogezand-Sappemeer uitgenodigd. Het feest is op maandag 23 oktober en dinsdag 24 oktober in CSG De Rehoboth aan de Eramusweg 1 in Hoogezand. Zo’n 90 medewerkers willen bij De Hoge Hoed graag de liefde van Jezus met kinderen delen. Het thema dit jaar is: ‘Botsen’. Het programma zit vol met spel, liedjes en toneel. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende knutselworkshops, dansen, sporten of hutten bouwen. De entree is gratis. Het programma begint om 13.30 en duurt tot 16.30 uur. De deuren gaan op beide dagen open om 13.00 uur. Na afloop mogen de kinderen aan hun ouders laten zien wat ze gedaan hebben. Toegang is alleen mogelijk na aanmelding of met een kaartje (te krijgen vanaf 3 oktober). Houd deze krant tegen die tijd goed in de gaten voor meer informatie over de afhaalpunten van de kaartjes en het e-mailadres voor aanmelding! Of volg De Hoge Hoed op www.facebook.com/dehogehoed. De Hoge Hoed is een initiatief van samenwerkende kerken in Hoogezand-Sappemeer en wordt mogelijk gemaakt door: Baptistengemeenten Hoogezand Beukemastraat en Hoogezand-West, Vrije Baptistengemeente de Rank, Christengemeente, Gereformeerde Kerk vrijgemaakt De Ark, Protestantse Kerk Nederland en Evangelisch Centrum Hoogezand. [caption id="attachment_36892" align="alignnone" width="429"]De Hoge Hoed De Hoge Hoed is een leuk kinderfeest dat in de herfstvakantie plaatsvindt.[/caption]

Auteur

Bram Hulzebos