Prokino viert sprookjesfeest met zomers tintje

SAPPEMEER

 Even leek de regen roet in het eten te gooien, maar het sprookjesfestijn op de kinderopvang Prokino de Boomhut werd toch nog verrast met een heerlijk zonnetje.

Aan alle kinderen was gedacht, want of je nu zin had om je uit te leven op het springkussen, een lekkere suikerspin te eten, te voetballen of prachtig te worden geschminkt…het was allemaal mogelijk! De Boomhut verzorgt al weer vele jaren de kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar op de Antoniusschool aan de Middenstraat in Sappemeer en hoopt natuurlijk dit straks voort te zetten in de nieuwbouw Vosholen gezamenlijk met de Theo Thijssen school waar ook de kinderopvang wordt verzorgd. Bij het zomerfeest op deze vrijdagmiddag 7 juli, georganiseerd in samenwerking met de oudercommissie, hebben meer dan 100 kinderen, ouders en medewerkers genoten van een prachtige middag… Voor herhaling vatbaar! [caption id="attachment_36894" align="alignnone" width="510"]Prokino Het personeel van Prokino was sprookjesachtig uitgedost. Foto: Prokino[/caption]

Auteur

Bram Hulzebos