Papa di Grazzi bij Paviljoen de Bloemert

MIDLAREN

De band Papa di Grazzi treedt zaterdag 22 juli op in Paviljoen de Bloemert in Midlaren. Hiermee komt er een antwoord op de vraag wanneer zanger Albert Gras zelf een keer in zijn eigen Paviljoen optreedt, in plaats van de Bloemert alleen als repeteerplek te gebruiken.

Gras is sinds begin vorig jaar samen met zijn vrouw Rosy de trotse uitbater van deze prachtlocatie, en daarnaast bandlid van Papa di Grazzi. De formatie behoort tot de top 5 van de bekendste Nederlandse coverbands. Met vijf dames en vier heren onder wie entertainers, zangers, zangeressen, danseressen en muzikanten trekt Papa di Grazzi wekelijks door het land en speelt dan met name de grotere festivals, dorps- en bedrijfsfeesten plat. De diversiteit aan repertoire, acts en vooral ook de muzikaliteit zorgen ervoor dat de handjes steevast in de lucht gaan. Bij het Paviljoen wordt op 22 juli een podium op het terras geplaatst, bij regen zal er een soort overkapping zijn. Zoon en DJ Jeroen Gras zal de pauzes opvullen met zijn opzwepende mixjes. De entree is gratis en aanvang is om 21.00 uur. [caption id="attachment_37030" align="alignnone" width="441"]Papa di Grazzi Papa di Grazzi treedt zaterdag 22 juli op in Paviljoen de Bloemert in Midlaren.[/caption]

Auteur

admin