Vakantierubriek levert al leuke foto’s op

HOOGEZAND-SAPPEMEER

Op reis met je eigen krant. Dit is de titel van dé vakantierubriek van de HS krant. Er zijn vier mooie prijzen mee te winnen! Doet u mee?

Deze week ontvingen we leuke foto’s. Onder meer van Dick en Petra Kat die thuisbleven en van Annelies ter Haar die richting de Moezel trok. Iedereen kan mee doen aan deze wedstrijd door een HS krant in de koffer te stoppen, en mee te nemen naar je vakantiebestemming. En daar, op een ludiek plekje, samen met de HS krant, op de foto te gaan. Mail daarna je foto naar hskrant@ndcmediagroep.nl ( minimaal 500 kb).

Vergeet daarbij niet je naam en adres te vermelden. Een korte beschrijving van het gefotografeerde tafereel wordt op prijs gesteld. De redactie plaatst in de vakantieperiode wekelijks zo’n foto in de papierenkrant en op www.hskrant.nl Aan het einde van de vakantie kiest de jury de vier leukste, grappigste of meest bijzondere foto’s uit. Deze vier winnaars krijgen dan uit handen van New For Man een Vanguard jeans na keuze, of van Veerkamp Mannenmode een cadeaubon ter waarde van 100 euro of van Van der Klei Optiek een zonnebril ter waarde van 100 euro of van Loods 51 een cadeaubon van 100 euro.

De foto’s kunnen worden ingezonden tot en met zondag 27 augustus.


Auteur

Redacteur