Kinderdichters treden op in Hoogezand-Sappemeer

HOOGEZAND-SAPPEMEER

Stichting Literaire Activiteiten Groningen heeft voor zaterdag 27 januari een tournee met kinderdichters en dichters-voor-kinderen georganiseerd. Dit in samenwerking met het Poëziepaleis en Biblionet.

Ze trekken de provincie in en komen langs bij de bibliotheken in Zuidhorn, centrum stad Groningen, Haren, Hoogezand en Winschoten. In Bibliotheek Hoogezand (Gorecht-Oost 157) is het evenement van 13.45 tot 14.15 uur. Kinderdichters Marrah en Jacco uit de stad Groningen, Bree en Tom uit Zuidhorn, Tessa uit Haren, Josca uit Eemsmond en Derk uit Vlagtwedde gaan samen met dichters-voor-kinderen Kasper Peters, Corien Oranje, Remco Ekkers, Kees Spiering op tournee. Speciaal voor deze tournee hebben alle deelnemende (kinder)dichters een nieuw gedicht geschreven op het thema theater, dat het thema is van de landelijke Poëzieweek 2018. 'Daar komen de kinderdichters!' is in het kader van de Poëziemarathon, die gelopen wordt van 25 tot en met 31 januari. Kijk voor het volledige programma op www.poeziemarathon.nl.

Auteur

admin