Jelle Mulder en Gino Jansen bij Grand Café Zuidlaren

ZUIDLAREN

Jelle Mulder en Gino Jansen komen vrijdag 2 februari voor een semi-akoestisch optreden naar Grand Café Zuidlaren.

Singer-songwriter Jelle Mulder werkt samen met Gino Jansen aan zijn debuutalbum ‘Find your way’. Jansen, in het verleden basgitarist van Fox the Fox en Cuby + Blizzards, is producer, componist en multi-instrumentalist. Zijn producties verschijnen onder de naam Speakizy.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/Q_U0_8lRpUo Alle composities op ‘Find your way’ zijn van Jansens hand. Hij bespeelt ook alle instrumenten. Jelle Mulder schreef de teksten van de nummers. De songs variëren van funk en soul tot bluesy ballads. Mulder en Jansen promoten in Grand Café Zuidlaren het album ‘Find your way’ en delen met het publiek wat ze het afgelopen jaar samen gecreëerd hebben.
Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen