Oranjemarkt Sappemeer zoekt muzikaal en (straat)theatertalent

SAPPEMEER

De organisatie van de Oranjemarkt Sappemeer daagt (straat)theater- en muzikaal talent uit dit talent te tonen op de vijfde editie van de Oranjemarkt Sappemeer.

De Oranjemarkt Sappemeer, de natuurlijke opvolger van de Koninginnebraderie (24 edities), vindt vrijdag 27 april (Koningsdag) plaats.

Wedstrijd

Het is een langgekoesterde wens van de organisatie de markt te larderen met meer (straat)theater en muzikaal talent. Ze heeft daarom een wedstrijd uitgeschreven. Met drie geldprijzen - respectievelijk 100. 50 en 25 euro - en mogelijk enkele aanmoedigingsprijzen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden en/ of meer informatie verkrijgen via eventservice.hs@outlook.com.

Kraamhouders en attracties

Ondertussen hebben de eerste kraamhouders zich alweer aangemeld en is ook de komst van enkele attracties - zoals zweefmolen, draaimolen, kinderkarts, rodeostier, springkussen en ponys’- ook al weer zeker. Wie nog een kraam wil huren - voor handel of ter promotie van club of organisatie - kan voor informatie hierover terecht op www.oranjemarkt.com. Mailen kan ook: bob@oranjemarkt.com of eventservice.hs@outlook.com.

Auteur

Marc Jansen