Startschot Drents Gasberaad in Zuidlaren

ZUIDLAREN

Brasserie 't Hof van Zuidlaren vormt woensdag 7 februari het decor voor de oprichting van het Drents Gasberaad.

Bij deze gelegenheid wordt onder het toeziend oog van notaris Erwin Akkerman van het Notariaat Zuidlaren de oprichtingsakte van het Drents Gasberaad ondertekend. Verder staat een informatief gedeelte geprogrammeerd.

Drents Gasberaad

Het op te richten Drents gasberaad stelt tot doel, geheel naar voorbeeld van het Groninger Gasberaad, ‘gedupeerden en organisaties bijeen te brengen en te vertegenwoordigen richting politiek en de mijnbouwbedrijven die bodembeweging veroorzaken’. Verder zal het Drents Gasberaad optreden als kenniscentrum en ‘communicatie-rotonde’ tussen reeds bestaande of nog op te richten belangengroeperingen.
De (openbare) vergadering begint om 19.30 uur.

Auteur

Marc Jansen