OBK met ‘Sanseveria’ in De Zaandorre

ZUIDLAARDERVEEN

Toneelvereniging OBK uit Zuidlaarderveen staat zondag 11 en zaterdag 17 februari met het stuk ‘Sanseveria’ in De Zaandorre in Zuidlaarderveen.

Dit door Johan Dobbelaar geschreven en door Wim Dijkema bewerkte blijspel gaat over de gepensioneerde psycholoog Zebedeus Quist. Hij wil zijn ervaringen graag toevertrouwen aan het papier en is daarvoor, samen met zijn dochter, verhuisd naar een rustig dorpje in in Zeeuws-Vlaanderen. Als de dochter haar vriendin te logeren krijgt, vatten ze samen het plan om een vriendin voor de dokter te zoeken. Als de twee vriendinnen samen hebben geregeld dat een dame ‘op zicht’ komt, komt onverwacht ook een oude vriend - een dienstmaat - van Quist opdagen.

Kaartreservering

De voorstelling van zondag 11 februari begint om 15.00 uur, de voorstelling van zaterdag 17 februari om 20.00 uur. Kaartreservering: 050-2800380 of 06-53690348 (Kariann Otter) of kariannotter@gmail.com. Voor aanvang van de voorstelling worden ook aan de zaal kaarten verkocht.

Auteur

Marc Jansen