GG and Mr. Harmaniac bij Grand Café Zuidlaren

ZUIDLAREN

The Guitar Guy (GG) en Mr. Harmaniac geven zondag 11 februari een concert in Grand Café Zuidlaren. Zij spelen Old School Blues in een modern jasje.

The Guitar Guy is bekend geworden als gitarist van Herbie and the Guitarguy. Dit duo won in 2013 The Dutch Blues Challenge in de categorie duo's. In 2014 begon hij een solocarrière. Als The Guitar Guy brengt hij een mix van Delta, Ragtime, Chicago en Country Blues, waarbij zijn groovy gitaarspel ondersteund wordt door voetpercussie.

Mr. Harmaniac

Mr. Harmaniac is de artiestennaam van Erik Niemeijer. De naam ontstond in 1997 toen hij een cd opnam met The Dixmeyer Bluesband. Niemeijer had toen een eigen nummer, ‘Harmaniac’. Dit werd uiteindelijk zelfs de titel van de cd. Inmiddels is hij gestopt met The Dixmeyer Bluesband en verdergegaan met Sugadaddy and the Honeydrippers.
Aanvang: 16.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen