Heintje Davids | Column Marc Jansen

Hoogezand-Sappermeer

'Na vandaag wordt u op deze plek niet meer lastig gevallen met verhaaltjes over pupillenvoetbal, zere heupen, reorganisatieperikelen of puberende kinderen', schreef ik 6 mei 2015.

Als gevolg van een reorganisatie verruilde ik de HS-krant die dag voor de Groninger Gezinsbode. Nieuw beleid doet mij, als ware ik Heintje Davids (voor de jongere lezers: op Wikipedia is een pagina aan haar gewijd), terugkeren naar de HS-krant.

Uitgangspunt van deze nieuwe strategie is namelijk dat redacteuren 'maximaal worden ingezet in hun woongebied'. In mijn geval Hoogezand, ofwel de gemeente Midden-Groningen.

Terug op het oude nest dus. Waarmee niet langer uit te sluiten is dat het op deze plek voortaan toch weer zal gaan over voetbal (de pupillen van toen zijn nu junioren), zere heupen (nog steeds), reorganisatieperikelen (nooit uit te sluiten) en puberende kinderen (al is eentje - volgens de wet - bijna volwassen).

Maar daarnaast zullen heel veel andere onderwerpen aan bod komen. Ik houd mij aanbevolen voor tips. Mail ze naar hskrant@ndcmediagroep.nl


Auteur

Marc Jansen