Theatraal concert Irma Dee in Kielzog

HOOGEZAND

Irma Dee geeft zondag 18 februari een theatraal concert in het Kielzog in Hoogezand. Dit naar aanleiding van haar nieuwe album ‘Prodigal Daughter’.

De van oorsprong Groningse Irma Dee bracht tot nu toe een album, een EP en diverse singles uit. Na de moord op haar zwager, en de impact hiervan op het leven van haar zus en gezin op missie in Afrika, was de muziek in haar een aantal jaren verstild. Tot zij het boek “Eindelijk Thuis’ van Henri Nouwen las. De auteur doet hierin verslag van zijn gedachten bij Rembrandts ‘De Terugkeer van de Verloren Zoon’. Het boek bleek woorden te geven aan de zoektocht die Irma Dee zelf doormaakte. Het inspireerde haar tot het maken van ‘Prodigal Daughter’. Reden voor uitgever Lannoo een speciale heruitgave mét album van het boek te maken. Irma Dee maakt samen met directeur Bram Rebergen van Youth f

Verhalende voorstelling

or Christ een theatrale voorstelling, waarin naast liedjes en bekende covers een verhaallijn meeloopt die de bezoeker meeneemt op een reis door het leven. Irma’s zus, Lora Kremer, heeft een verhalende rol in het geheel en zingt daarnaast enkele duetten met Irma. Verder werkt gospelkoor Exaltation uit Hoogkerk meer. Aanvang: 19.30 uur. Kaartverkoop: Truetickets.nl.
Meer informatie: www.ProdigalDaughter.nl.
https://youtu.be/Sbjqo88A8Q0

Auteur

Marc Jansen