Marlene Bakker live bij Evelyn Novacek

HOOGEZAND

Marlene Bakker geeft zaterdag 17 februari een instore-optreden bij Evelyn Novacek CD-VINYL-DVD in Hoogezand.

Begeleid door Bernard Gepken brengt ze hierin het werk van haar nieuwe album ‘RAIF’. Na afloop signeert ze de aangekochte exemplaren. 10 november verscheen de (eerste single) 'Waarkhanden' van Bakkers debuutalbum ‘RAIF’. Dit nummer gaat over terug gaan naar je roots na lang te zijn weggeweest. Heimwee en angst om terug te keren zijn vermengd in dit lied, "Ik vind Westerwolde magisch, er hangt historie in de lucht en ik voel me verbonden met het gebied. Vooral in 'Waarkhanden' komt dit terug." ‘RAIF’ is geproduceerd door Bernard Gepken en gemixt door Luuk Cox in de ICP studios in Brussel. Daarnaast spelen Nicky Hustinx (drums), Arjen de Bock (toetsen) en Reyer Zwart (bas) mee op het album. Zwart schreef ook de strijkersarrangementen die onder andere in ‘Waarkhanden’ te horen zijn.
Het instore-optreden begint om 15.00 uur.

Auteur

Marc Jansen