7KM van Martenshoek en HS-krant verlengen samenwerking

SAPPEMEER

De HS-krant blijft ook de komende jaren mediapartner van Stichting De 7KM van Martenshoek. Beide partijen zijn een nieuwe, tweejarige verbintenis overeengekomen.

De nieuwe overeenkomst werd vrijdag ondertekend. Namens Stichting De 7 KM van Martenshoek zette communicatie- en pr-man Sinus Meiering zijn handtekening. Media-adviseur Marcel Hollander deed dat namens de HS-krant.

Essity 7 KM van Martenshoek

De HS-krant zal derhalve ook de komende jaren ruimhartig aandacht schenken aan Essity 7 KM van Martenshoek; zowel voorafgaand als na afloop van het hardloopevenement. Stichting De 7 KM van Martenshoek zal, zoals de laatste jaren te doen gebruikelijk, een zogenaamde keerkrant insteken bij de HS-krant.

Inschrijving

De veertiende editie van de Essity 7 KM van Martenshoek vindt zondag 30 september plaats. De inschrijving voor het evenement opent 1 mei. Stichting De 7 KM van Martenshoek zal voor de jeugdloop alle scholen in de gehele gemeente Midden-Groningen benaderen.
Meer informatie: www.de7km.nl.

Auteur

Marc Jansen