Lasergamen in de voorjaarsvakantie

HOOGEZAND

Kinderen uit de groepen 4 tot en met 8 van basisscholen in de voormalige gemeente Hoogezand-Sappemeer kunnen maandag 26 februari lasergamen in de gymzalen van het Aletta Jacobs College.

Deze gymzalen worden met hindernissen, rookgordijn en laserlights omgetoverd tot lasergame arena. Voordat de kinderen de arena in gaan, krijgen ze instructie over de spelregels en de materialen. Doel is zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen en daarmee punten te scoren.

Leeftijdsgroepen

Per leeftijdsgroep wordt in totaal ongeveer 45 minuten gespeeld. Leerlingen uit groep 4 bijten om 12.30 uur het spits af. Daarna zijn achtereenvolgens de groepen 5 (13.15 uur), 6 (14.00 uur), 7 (14.45 uur) en 8 (15.30 uur) aan de beurt. De organisatie is in handen van de buurtsportcoaches Mark Nieuwenhuis en Michiel Smit. Deelname kost 1,50 euro bij inschrijving via de digitale sportpas (www.hsinbeweging.nl) en 3 euro bij inschrijving via m.smit@hvdsg.nl of m.nieuwenhuis@hvdsg.nl.

Auteur

Marc Jansen