Opening nieuw kantoor Humanitas Midden-Groningen

HOOGEZAND

De wethouders Jan Jakob Boersma en Peter Verschuren openen donderdag 1 maart het nieuwe kantoor van Humanitas Midden-Groningen in Hoogezand.

De afdeling Midden-Groningen van Humanitas heeft de Kerkstraat medio februari verruild voor de Troelstralaan. Hier wordt zowel vrijdag 2 maart (13.00 - 17.00 uur) als zaterdag 3 maart (10.00 - 17.00 uur) open huis gehouden.

Open huis

Belangstellenden - wijkbewoners, vrijwilligers, medewerkers van verwante organisaties, cliënten, maar ook mensen die overwegen om vrijwilligerswerk te gaan doen - kunnen tijdens het open huis het nieuwe kantoor bezichtigen. Vrijwilligers vertellen over hun werk voor Humanitas. Op zaterdag wordt ieder uur een activiteit gepresenteerd.

Inkomensondersteuning

Verder wordt informatie gegeven over vrijwilligerswerk en kunnen bezoekers vrijblijvend laten onderzoeken of ze in aanmerking komen voor inkomensondersteuning. Kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen. Nieuwkomers zorgen voor de bediening.
De openingshandeling op 1 maart is om 15.30 uur.

Auteur

Marc Jansen