Stichting Midden-Groningen zoekt vrijwilligers voor ‘Hotel Zigterman’

SAPPEMEER

Stichting Midden-Groningen zoekt vrijwilligers voor het theaterspektakel ‘Hotel Zigterman, in het midden het hart’.

Ze heeft op korte termijn behoefte aan vrijwilligers voor het maken van kostuums (onder leiding van Lieneke Visser), het ontwerpen van verschillende decors (onder leiding van Harm Naaijer en Louise Caspers) en muzikanten voor een door Remko Wind geleide band. Daarnaast zoekt de stichting op termijn vrijwilligers voor de productie, publiciteit, als publieksbegeleider en voor de horeca.

Hotel Zigterman

‘Hotel Zigerman, in het midden het hart’ speelt in mei, juni en juli in de kersverse gemeente Midden-Groningen. In mei en juni spelen twee prologen in dorpshuizen door de hele gemeente. Eind juni en begin juli speelt het spektakelstuk Hotel Zigterman op locatie, in het Adriaan Tripbos in Sappemeer. In de prologen maken we kennis met de familie Veldhuizen uit Slochteren. Dochter des huizes, Graceland, denkt dat ze bezwangerd is door ene Tobias Kregel, zoon van de heren Kregel uit Menterwolde. En waar (denkbeeldige) baby’s worden gemaakt, moet getrouwd worden. Dat gebeurt natuurlijk in Hotel Zigterman. Hotel Zigterman is een berucht shabby hotel aan het water in het Adriaan Tripbos. Het bestaat alleen niet. Dat wil zeggen: nog niet. Het hotel waar het theaterspektakel plaatsvindt bevindt zich tot op heden uitsluitend in de verbeelding van de regisseur van het stuk, Albert Secuur. Net als veel andere belangrijke elementen in de voorstelling.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich via productie@hotelzigterman.nl aanmelden bij Hinke Beekman. Dit onder vermelding van naam, e-mailadres en telefoonnummer, én voorkeur van werkzaamheden.

Auteur

Marc Jansen