Alex Roeka met ‘En toen ineens’ in Kielzog

Hoogezand-Sappermeer

Alex Roeka staat vrijdag 9 maart met het programma ‘En toen ineens’ in het Kielzog in Hoogezand.

Alex Roeka schreef in 1992 zijn eerste Nederlandstalige liedjes. Hij sprong er ook meteen mee het podium op. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies.

Oude nummers

In zijn programma’s zingt Roeka zelden oude nummers en daar wordt het nu wel eens tijd voor. In ‘En toen ineens’ komen uit zijn omvangrijke oeuvre komen onder meer ‘Dit Kleine Hart Van Mij’, ‘Vuur En IJs’, ‘Kermis In Ravenstein’ en ‘Lege Ochtendkroeg’ voorbij.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/rrXVhe32rVo ‘En toen ineens’ laat de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar. Het is de samenvatting van een veelbewogen, gedreven en eigenzinnig zangersleven.
Aanvang: 20.15 uur.

Auteur

Marc Jansen