Tuin&Zo in Eurohal in Zuidbroek

ZUIDBROEK

Eurohal Zuidbroek vormt van vrijdag 2 tot en met zondag 4 maart het decor voor Tuin&Zo. Deze voorjaarsbeurs staat voor de negentiende keer op de agenda.

Tuin&Zo is een beurs voor ‘van alles op gebied van tuin en huis’. Stands van hoveniers en stands met tuinmeubelen, hekwerken, houtbouw, tuinartikelen, bloemen en planten worden afgewisseld met stands met lifestyleproducten, bestratingsmateriaal, tuinkassen, decoratie en huis- & tuininrichting. Circa vijftig bedrijven geven informatie over de laatste noviteiten en trends.

Openingstijden

De beurs is vrijdag 2 maart van 11.00 tot 18.00 uur geopend. Wie de beurs die dag met twee personen bezoekt, hoeft voor slechts één van hen entree te betalen. Zaterdag 3 en zondag 4 maart is Tuin&Zo van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Met (voor volwassenen) een gratis workshop in de stand van ‘t Rietstee en (voor kinderen) een speelkussendorp. Entree: 5 euro (tot en met 12 jaar gratis).

Auteur

Marc Jansen