Informatiemarkt voor vrijwilligersorganisaties

SLOCHTEREN

Bedrijvennetwerk De Midden-Groningse Uitdaging heeft voor dinsdag 27 maart een (inloop) informatiemarkt voor vrijwilligersorganisaties georganiseerd. Plaats van handeling is Partyschuur Edsersheerd in Slochteren.

Ondernemers geven de vrijwilligers praktische adviezen en allerhande informatie. Deze ondernemers zijn experts op het gebied van juridische kwesties, financiën, de inzet van vrijwilligers, en publiciteit en promotie. Doel is verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven in staat te stellen beter te functioneren en gemakkelijker hun doelen bereiken.

Programma

Het programma begint om 16.00 uur met een kort welkomstwoord van wethouder Jaap Borg. Vervolgens kunnen de vrijwilligers tot 18.00 uur in gesprek gaan met de deskundigen en hen heel gericht vragen stellen. Daarbij is er voor de bezoekers ook alle gelegenheid om onderling met elkaar te sparren over de uitdagingen die ze als vrijwilliger tegenkomen. Een aantal ondernemers geeft een flitspresentatie. Hierbij wordt kort en krachtig ingegaan op één specifiek onderwerp.

Auteur

Marc Jansen