Inloopbijeenkomst Humanitas voor nieuwe vrijwilligers

HOOGEZAND

De afdeling Midden-Groningen van Humanitas houdt maandag 12 maart een inloopbijeenkomst voor nieuwe (potentiële) vrijwilligers. Plaats van handeling is het nieuwe Humanitas-kantoor aan de Troelstralaan 7 in Hoogezand.

Humanitas heeft voor veel van haar activiteiten nieuwe vrijwilligers nodig. Deze activiteiten bestaan onder meer de begeleiding van vluchtelingen; het helpen bij de administratie van of het invullen van formulieren voor inwoners van Midden-Groningen; iets ondernemen met iemand die weinig sociale contacten heeft; boodschappen doen voor ouderen; een wandeling maken met mensen die in een rolstoel zitten; werkzaamheden in hospice Het Gasthuis in Hoogezand. Tijdens de inloopbijeenkomst vertellen bestuursleden en vrijwilligers wat Humanitas doet en hoe het is om vrijwilliger te zijn bij Humanitas.
De bijeenkomst duurt van 16.00 tot 20.00 uur. Wie verhinderd is kan bellen met het kantoor van Humanitas ( 0598-383048), of een blik werpen op de website van Humanitas dan wel de vrijwilligersvacaturebank.

Auteur

Marc Jansen