Benefiet in Scharmer voor K6 tegen Kanker

SCHARMER

‘t Hof van Scharmer is vrijdag 9 maart toneel van een benefietconcertvoor Stichting K6 tegen Kanker. Met optredens van Wia Buze met Chris Kleine, popkoor Daisy Bells, Twij Körten Twij Langen en DJ Mark Nauta.

Stichting K6 tegen Kanker zamelt geld in voor een goed doel dichtbij huis; dit jaar het nieuwe Ommelander Ziekenhuis Groningen (OZG) in Scheemda. Het geld wordt gebruikt voor een Eyeplay in één van de wachtruimtes van de kinderafdeling van het ziekenhuis. Eyeplay is een interactieve vloer waarop spellen geprojecteerd worden. Kinderen kunnen samen of alleen rennen, springen, draaien en dansen op deze interactieve vloer. Hierbij kunnen ze gebruik maken van hun handen en voeten om kleurrijke afbeeldingen te laten bewegen en om geluiden te maken.
Lees verder na de video.
https://vimeo.com/40959565#at=2

Meer acties

Het benefietconcert in Scharmer is een slechts een van de acties voor dit goede doel. 15 april fietst K6 met wielerlegende Hennie Kuiper. 16 juni volgt een motortoertocht vanuit Kantens en eind juli fietsen ongeveer dertig recreatieve fietsers in de Franse Alpen. De grootste actie van dit projectjaar vindt 2 juni plaats in De Klinker in Winschoten. Met medewerking van het Politie Orkest Noord Nederland, Edwin Jongedijk, Twij Körten Twij Langen, Shantykoor Maritiem en Pirates4kids.
Het benefietconcert in ‘t Hof van Scharmer begint om 20.15 uur. Entree: vrije gift voor het goede doel.

Auteur

Marc Jansen