Zorgtafel Allerzorg bij Jumbo Hoogezand Pleiaden

HOOGEZAND

De landelijke zorginstallatie Allerzorg komt vrijdag 16 maart met een zorgtafel naar Jumbo Hoogezand Pleiaden.

Verpleegkundigen van Allerzorg nodigen supermarktbezoekers uit om aan te schuiven aan de tafel in de koffiehoek. “Met dit initiatief willen we de zorg als het ware naar mensen toe brengen. We willen inwoners van Hoogezand op een laagdrempelige manier informeren over de mogelijkheden van zorg thuis”, zegt Ineke Sants, éen van de initiatiefnemers van de zorgtafel. “Het gaat daarbij niet alleen om wijkverpleging, maar ook om zorg voor mensen met beginnende dementie die graag zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. We merken dat er bij die laatste groep een toenemende zorgvraag is en we willen graag het gesprek aangaan om samen te kijken hoe we daarbij kunnen helpen.”
De zorgtafel staat vrijdag 17 maart van 14.00 tot 17.00 uur bij Jumbo Hoogezand Pleiaden. Allerzorg komt vervolgens 29 maart en 19 april nogmaals met de zorgtafel bij de supermarkt aan de Pleiaden 11 in Hoogezand.

Auteur

Marc Jansen