Japanse film ‘After the Storm’ bij Cinefilmhuis

HOOGEZAND

Bij Cinefilmhuis in bioscoop Vue in Hoogezand wordt maandag 19 maart de Japanse film ‘After the Storm’ vertoond.

Deze film van van Hirokazu Koreeda gaat over de ooit bekroonde auteur Ryota. Hij verspilt het geld dat hij verdient als privédetective aan gokken en kan nauwelijks zijn kinderalimentatie betalen. Na de dood van zijn vader lijken zijn bejaarde moeder en mooie ex-vrouw door te gaan met hun leven. Als hij opnieuw contact probeert te krijgen met zijn aanvankelijk wantrouwende familie, strijdt Ryota om de controle over zijn leven terug te krijgen en iets te betekenen in het leven van zijn zoon. Totdat hij op een stormachtige zomeravond de kans krijgt om de band werkelijk te versterken. De hoofdrollen zijn voor Hiroshi Abe, Kirin Kiki en Yôko Maki.
De film begint om 20.00 uur.

Auteur

Marc Jansen