Kinderweekend Noord-Nederlands Trein & Tram Museum in Zuidbroek

ZUIDBROEK

Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum in Zuidbroek staat in het weekend van 17 en 18 maart volledig in het teken van kinderen.

In dit NNTTM-kinderweekend staan tussen 10.00 en 17.00 uur allerhande kinderactiviteiten geprogrammeerd. Kinderen kunnen het fietsspel ‘Fiets de Trein’ spelen of modelspoorhuisjes bouwen. Verder kunnen de bezoekers zich uitleven op een springkussen in de wachtkamer, en spelen/ rijden met een grote Lego-treinbaan, een aanzienlijke Duplo-treinbaan of een grote tuintreinbaan. Ook kunnen de kinderen als echte stationschef een echte trein laten vertrekken. Speciale hulp-stationschefs van Arriva en NS zijn aanwezig om dit in goede banen te leiden. Daarnaast is de clubbaan van de Model Rail Groep Veendam beide dagen volop in bedrijf.

Auteur

Marc Jansen