Blues Avenue in Muziekcafé De Tibbe in Sappemeer

SAPPEMEER

Blues Avenue maakt zondag 18 maart zijn opwachting in Muziekcafé De Tibbe in Sappemeer.

Bluesrockformatie Blues Avenue bestaat sinds 2001 onder de huidige naam, in diverse samenstellingen. Drummer van het eerste uur is Harry Venema. Diens zoon Jeroen is sinds 2005 gitarist van de band. Bassist Bram van der Lelij kwam de gelederen in 2016 versterken. Het vertrek van frontman Bert Hoezen in het voorjaar van 2016 is opgevangen met de jonge zanger/ gitarist Jacco Siegers. Blues Avenue speelt covers van bekende en minder bekende bluesartiesten. De band geeft elk nummer zijn eigen saus: rauw en ‘onder uit de kast’.

Muziekcafé De Tibbe

Muziekcafé De Tibbe vindt elke derde zondag van de maand plaats in kegel- en zalencentrum De Tibbe in Sappemeer.
Aanvang: 16.00 uur. Toegang: gratis.

Auteur

Marc Jansen