Badalian Quartet in dorpskerk Kropswolde

KROPSWOLDE

Het Badalian Quartet geeft zondag 25 maart een concert in de dorpskerk van Kropswolde.

Het door violiste Anna Badalian aangevoerde strijkorkest speelt hierin werken van Schubert, Borodin en Dvorak.

Badalian Quartet

De in Leningrad (Sint-Petersburg) geboren Anna Badalian begon op 4-jarige leeftijd met vioolspelen. In 2001 startte ze aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen met haar studie Docerend Musicus. In 2009 behaalde zij ook haar master aan de Messiaen Academy in Zwolle. Anna Badalian is sinds 2003 plaatsvervangend concertmeester bij het orkest van Stichting Ars Musica en viooldocent aan de Vioolstudio in Utrecht. Het Badalian Quartet bestaat naast Anna Badalian uit violiste Anneke Volbeda, altviolist Leendert van der Zeep en celliste Greet Kooi.
Het zondagmiddagconcert in Kropswolde begint om 14.30 uur. Entree: 10 euro. Reserveren: dorpskerkkropswolde@hotmail.nl.

Auteur

Marc Jansen