Lezing in De Ludinge over zomerbollen

ZUIDLAREN

Dineke Logtenberg van Kwekerij De Boschhoeve in Wolfheze geeft maandag 26 maart een lezing bij de afdeling Zuidlaren e.o. van Groei & Bloei. Onderwerp is: ‘Zomerbollen’. Plaats van handeling: De Ludinge in Zuidlaren.

Dineke Logtenberg geeft in haar voordracht informatie over allerlei soorten zomerbollen; hoe je deze moet bewaren, planten en verzorgen, maar vooral ook hoe je ze kunt combineren met andere planten. Ze neemt het publiek mee langs de borders van haar tuin met daarin vele soorten (donkerbladige) dahlia's, bijzondere Tulbaghia's, grote en kleine Eucomis-soorten (ananasplanten) en Crocosmia's. Maar ook de potten met nieuwe Agapanthus-soorten, Galtonia's, Rhodohypoxis en Begonia's passeren de revue. Aanvang: 20.00 uur. Entree: 6,50 euro (leden: 4 euro).

Auteur

Marc Jansen