Demonstratiedag relaxfauteuils bij Koken & Wonen

Hoogezand-Sappermeer

Bij Koken & Wonen in winkelcentrum Martenshoek in Hoogezand worden zaterdag 24 maart tussen 10.00 en 16.00 uur alle relaxfauteuils en elektrische sta-op stoelen gedemonstreerd. Belangstellenden kunnen de relaxfauteuils uiteraard ook testen.

De relaxfauteuils bevinden zich achterin de winkel. Het assortiment varieert van stoelen met stoffen bekleding tot stoelen met leren bekleding, van stoelen met elektrische bediening tot stoelen met manuele bediening, van moderne stoelen tot tijdloze modellen, en van voordelige tot exclusieve stoelen. Daarbij is het Deense merk Hjort Knudsen goed vertegenwoordigd; met moderne en tijdloze modellen stoelen. Ook in elektrische sta-op stoelen is veel keuze.
Meer informatie: www.kokenenwonen.nl

Auteur

Marc Jansen