Benefietconcert Stichting Walk On in Zuidbroek

ZUIDBROEK

Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7 is vrijdag 13 april toneel van een benefietconcert voor Stichting Walk On.

Met optredens van coverband Alloway uit Winschoten, ’het feestbeest oet Grunnen’ Burdy, Liza Santanera uit Delfzijl, de van ‘The Voice of Holland’ bekend Oes uit Groningen, singer-songwriter Lars Koehoorn uit Winschoten en Pieter van der Zweep uit Groningen. Al deze artiesten werken allen belangeloos mee.

Stichting Walk On

Het benefietconcert is georganiseerd voor en door Stichting Walk On. Deze in maart 2016 opgerichte stichting zet zich in om mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen. Stichting Walk On probeert de politiek en de zorgverzekeraars ervan te overtuigen dat een veroordeling tot de rolstoel achterhaald is. Met behulp van een exoskelet kan een dwarslaesiepatiënt weer leren lopen.

Kaartverkoop

Aanvang: 20.00 uur. Tickets zijn te verkrijgen via www.flextickets.nl/stichtingwalkon of via voorzitter Ria Jager van Stichting Walk On: 06-16 35 49 89. De kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de kassa.
Meer informatie: www.stichting-walk-on.org.
https://youtu.be/awKh-4_IVxE

Auteur

Marc Jansen