Paaseieren zoeken op 8 meter hoogte

HARKSTEDE

Chocolade-eieren zoeken op 4 of zelfs 8 meter hoogte. Dat kan eerste paasdag (zondag 1 april) in het klimpark van Break Out Grunopark in Harkstede.

Deelnemers stappen na een korte veiligheidsinstructie in hun klimgordel. Vervolgens staan ze al snel voor een keuze: gaan ze eerst 4 meter de lucht in, of klimmen ze meteen door naar 8 meter hoogte. Daar aangekomen wacht de deelnemers een groot aantal sportieve uitdagingen. Ze moeten zich bijvoorbeeld van platform naar platform verplaatsen. Daarvoor moeten ze wel verschillende hindernissen - van een brug met losse balkjes tot een verticaal net en van een evenwichtsbalk tot een V-brug - overwinnen.
Het klimpark is van 13.00 tot 17.00 uur geopend voor deze paasactiviteit. Deelnemers mogen twee uur in het klimpark blijven.

Auteur

Marc Jansen