Voorjaarskriebels onder 1 dak in Winkelcentrum Martenshoek

HOOGEZAND

Veerkamp Mannenmode, Alwijn Slijterij Wijnerij, Eterij de 4 seizoenen, Kaashuis Wrongel en Jac Verhuur luiden samen het nieuwe seizoen in. Dat doen ze met het evenement ‘Voorjaarskriebels onder 1 dak’, dat donderdag 5 april plaatsvindt bij Veerkamp Mannenmode in Winkelcentrum Martenshoek in Hoogezand.

Alwijn Slijterij Wijnerij geeft de bezoekers van ‘Voorjaarskriebels onder 1 dak’ een voorproefje van nieuwe seizoenswijnen en -bieren. Eterij de 4 seizoenen verzorgt een proeverij van gerechten van de nieuwe kaart en geeft (desgewenst) informatie over de mogelijkheden op het gebied van catering. Kaashuis Wrongel laat bezoekers aan de hand van streekproducten, zoals diverse kaas- en worstsoorten, proeven van de lente. Jac Verhuur – party en evenementenverhuur zorgt voor een feestelijke entourage en beantwoordt eventuele vragen over de mogelijkheden op dit gebied. Gastheer Veerkamp Mannenmode presenteert zijn nieuwe voorjaarscollectie. De Flageolettes zorgt voor de muzikale omlijsting.
‘Voorjaarskriebels onder 1 dak’ duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Veerkamp Mannenmode is gevestigd aan de Sluiskade 51.

Auteur

Marc Jansen