Fanfarecorps HS met Disney-muziek in Kielzog

HOOGEZAND

Fanfarecorps HS geeft zondag 8 april een gratis Disney-concert in het Kielzog in Hoogezand.

De in 1900 opgerichte muziekvereniging richt zich met dit concert met name op jeugdige Disney-fans. Op het programma staat namelijk uitsluitend Disney-muziek; uit onder meer ‘Frozen’, ‘Planes’ en ‘Belle en het Beest’. Het concert duurt van 14.30 tot ongeveer 15.30 uur.

Ouder&Kind Orkest

Omdat samen muziek maken leuk en leerzaam is, start Fanfarecorps HS komend najaar met het Ouder&Kind Orkest. Ouders leren in dit orkest samen met hun kind (tegelijktijd) een instrument bespelen. Oud en kind motiveren elkaar en vinden samen hun plaats in de muziekvereniging. Fanafarecorps HS won de Tine Clevering-Meijer Prijs 2017 voor dit initiatief . De muziekvereniging won met de prijs 5000 euro om in het idee te investeren. Aan de (gratis) eerste editie kunnen kinderen vanaf ongeveer 9 jaar (en natuurlijk hun ouders) meedoen. Meer informatie/ aanmelding: www.fanfarecorps-hs.nl.

Auteur

Marc Jansen