Kaartverkoop theaterspektakel Hotel Zigterman

HOOGEZAND

De kaartverkoop voor het theaterspektakel ‘Hotel Zigterman, in het midden het hart’ begint dinsdag 3 april. De kaartverkoop wordt mogelijk gemaakt door het Kielzog in Hoogezand.

In ‘Hotel Zigterman, in het midden het hart’ wordt de familie Veldhuizen uit Slochteren opgevoerd. Dochter des huizes, Graceland, denkt dat ze bezwangerd is door ene Tobias Kregel, zoon van de heren Kregel uit Menterwolde. En waar (denkbeeldige) baby’s worden gemaakt, moet getrouwd worden. Dat gebeurt natuurlijk in Hotel Zigterman, op locatie, aan het water in het Adriaan Tripbos in Sappemeer. Dit locatietheaterspektakel wordt voorafgegaan door twee prologen in dorpshuizen door de hele gemeente Midden-Groningen. Deze prologen spelen in mei en juni spelen, het locatietheaterspektakel volgt eind juni en begin juli.

Kaartverkoop

Kaarten voor de prologen kosten € 10 per stuk, een kaartje voor het theaterspektakel in de openlucht € 17,50. Een passe-partout voor alle drie de voorstellingen kost € 32,50. De kaarten zijn verkrijgbaar via www.hotelzigterman.nl, en bij het Kielzog, zowel fysiek als per telefonische reservering 0598 - 373 777).

Drie voorstellingen

De drie voorstellingen worden gespeeld op de volgende data:

Auteur

Marc Jansen