‘The Killing of a Sacred Deer’ bij Cinefilmhuis

HOOGEZAND

Bij Cinefilmhuis in bioscoop Vue in Hoogezand wordt maandag 9 april de Iers-Brits-Amerikaanse film ‘The Killing of a Sacred Deer’ vertoond.

Deze door Giorgos Lanthimos geregisseerd film ging 22 mei 2017 in première op het filmfestival van Cannes. De film werd daar beloond met de prijs voor het beste scenario. In ‘The Killing of a Sacred Deer’ speelt Colin Farrell de charismatische Steven Murphy. Hij is een briljant chirurg die Martin (Barry Keoghan), een jonge tiener, onder zijn hoede neemt. De jongeling mengt zich echter in het leven van de familie Murphy (met Nicole Kidman als Anna Murphy) en ontregelt meer en meer de dagelijkse gang van zaken. Uiteindelijk moeten maatregelen genomen worden.
Aanvang: 20.00 uur.

Auteur

Marc Jansen