Voorjaarsmarkt in Zuidlaren

ZUIDLAREN

Het centrum van Zuidlaren vormt woensdag 11 april het decor voor een voorjaarsmarkt. Met paarden- en warenmarkt.

De voorjaarsmarkt is de eerste paardenmarkt in Noord-Nederland van 2018. De paardenmarkt, die plaatsvindt tussen de Marktstraat en de Brink Z.Z., begint om 06.00 uur en is rond 12.00 uur afgelopen. Vorige jaar werden ruim 170 dieren aangevoerd voor de paardenmarkt. Dit jaar wordt ongeveer dezelfde aanvoer verwacht.

Warenmarkt

De warenmarkt met 56 kramen vindt plaats op de brink in het centrum van het dorp. De warenmarkt, die om 08.00 uur begint, speelt in op de voorjaarswerkzaamheden in de tuin. Op de markt staan naast de ‘reguliere’ marktkramen kramen met planten, heesters en struiken.

Klimwand voor kinderen

Kinderen kunnen zich tussen 13.30 uur tot 16.30 uur vermaken op de klimwand. De klimwand staat aan de Brink Z.Z.

Auteur

Marc Jansen