Lezing Aaf Brandt Corstius in Zuidlaren

ZUIDLAREN

Aaf Brandt Corstius geeft donderdag 12 april een lezing in Brinkhotel Zuidlaren. Ze draagt hierin voor uit eigen werk.

Aaf Brandt Corstius screef duizenden columns voor de Volkskrant, Margriet, Flow en Onze Taal. Daarnaast schrijft ze regelmatig columns in opdracht. Ze staat bekend om haar verfrissende, humoristische kijk op actuele thema’s. Voor haar boeken haalt ze haar inspiratie uit haar eigen leven. Ze debuteerde met ‘Het jaar dat ik 30 werd’, maakte samen met Machteld van Gelder ‘Handboek voor de moderne vrouw’ en schreef ‘Het jaar dat ik (2x) moeder werd’. Eind vorig jaar verscheen ‘Eindelijk 40 - Over de voordelen en niet-bestaande nadelen van veertiger zijn’.
Lees verder na de video.
https://youtu.be/aVDKLtD0IDU Met Machteld van Gelder maakte ze de voorstelling ‘Luxeproblemen’, terwijl ze voor mugmetdegoudentand twee zeer succesvolle toneelstukken schreef: ‘Fiftyfifty’ en ‘Een Flinke Linkse Vrouw’. De lezing, die in samenwerking met Bibliotheek Zuidlaren is georganiseerd door de Culturele Vereniging Zuidlaren, begint om 20.00 uur. Kaarten zijn in voorverkoop bij de bibliotheek en uiteraard aan de zaal zelf verkrijgbaar.
Meer informatie: www.cvzzuidlaren.nl www.bibliotheekzuidlaren.nl

Auteur

Marc Jansen