Jubileumconcert muziekvereniging Oosterbroek

ZUIDBROEK

Muziekvereniging Oosterbroek uit Zuidbroek geeft zaterdag 14 april een jubileumconcert in Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7.

In dit concert komen alle onderdelen van de veertigjarige vereniging - A-orkest, B-orkest en slagwerkgroep - in actie. Speciale gasten zijn de oud-leden Richard Gerringa, Michiel Gerringa, Gijs van Rhijn en Irene Wilkens.

Afsluiting jubileumjaar

Met dit concert wordt een jaar vol jubileumactiviteiten afgesloten. Op het programma stonden onder meer een duoconcert met CWO Groningen in De Noordsuythoeve, de voorstelling ‘Peter en de Wolf’ met Gijs van Rhijn in het Kielzog, een koffieconcert voor 55-plussers in De Broeckhof en een concert in kerstsfeer met de eveneens jubilerende (en even oude) Winkler Prins Harmonie.
Het jubileumconcert begint om 20.00 uur.

Auteur

Marc Jansen