Messenslijper en kookdemonstratie bij Koken & Wonen

HOOGEZAND

Messenslijper Johan Kunt is vrijdag 13 april te gast bij Koken & Wonen in Winkelcentrum Martenshoek in Hoogezand. Een dag later, zaterdag 14 april, komt chef-kok Frank Castricum van pannenfabrikant Demeyere naar de Hoogezandster kookwinkel.

Johan Kunst, een professioneel messenslijper, slijpt vrijdag 13 april tussen 10.30 en 17.30 uur alle mogelijke soorten mensen en scharen. Voor het (opnieuw) kartelen van tafelmessen neemt hij een speciale machine mee. Wie zijn of haar messen en/ of scharen geslepen wil hebben, kan deze langs brengen en zien hoe ze geslepen worden. Mocht het druk zijn, kunnen de messen en scharen ingeleverd worden om ze later op te halen. Wie vrijdag verhinderd is, kan de messen en/ of scheren ook eerder in de week inleveren.

Bakken zonder anti-aanbaklaag

De chef-kok Frank Castricum van de Belgische pannenfabrikant Demeyere demonstreert zaterdag hoe te bakken en te wokken in compleet roestvrijstalen pannen met dertig jaar garantie. De chef is hiervoor van 11.00 tot 16.00 uur aanwezig.
Meer informatie: www.kokenenwonen.nl.

Auteur

Marc Jansen