Drie testdagen bij Floris Fietsen in Hoogezand

HOOGEZAND

Floris Fietsen in Hoogezand trapt de lente af met drie testdagen: vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 april.

Mensen kunnen tijdens deze testdagen vrijblijvend proefrijden met verschillende elektrische fietsen. Aldus kan het verschil tussen fietsen met voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor worden getest. “Of een fiets echt bij iemand past, weet zo iemand pas na een uitgebreide proefrit. Ook goede voorlichting is belangrijk. Bijvoorbeeld over de accu. Met als kernvraag: hoe ver kom ik daarmee?”, vertelt Floris van Soldt van Floris Fietsen.

A-merken

Maar Floris Fietsen is meer dan e-bikes. Het jonge bedrijf verkoopt fietsen van A-merken als Trek, Qwic, Cortina, Kalkhoff, Trenergy en RIH. “Sportieve fietsen maar ook retro en klassiek, boodschap of toertocht”, zegt Van Soldt. “En natuurlijk kan men hier ook voor kinderfietsen terecht.” Verder staat Floris Fietsen voor vakkundige en uitgebreide uitleg over de fietsen, reparatie van alle fietsen (met gratis leenfiets), en gratis haal- en brengservice.

Cargo fietsen

Nieuw in het assortiment zijn de zogenaamde ‘cargo fietsen’ van bakfiets.nl en Urban Arrow. Deze zijn steeds meer in trek, en zijn handig voor zowel het gezin, alsook voor het vervoeren van allerlei producten.

Auteur

Marc Jansen