Kunst op Stee in Midden-Groningen (week 3)

HOOGEZAND

VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen, heeft voor ouderen in Groningen opnieuw de culturele actiemaand Kunst op Stee georganiseerd.

De hele maand april zijn er kunstzinnige en culturele activiteiten voor senioren in stad en provincie Groningen. De focus in de programmering ligt dit jaar op de regio’s Midden-Groningen, het Hogeland, Westerwolde en Oldambt.

Week 3

Voor de derde week van april zijn vele activiteiten georganiseerd in Midden-Groningen. Alex Postma neemt de senioren maandag 16 april in het Ufenshuis in Siddeburen mee naar de wereld van de componist, zijn inspiratiebronnen, muzikale taal, bedoelingen en vorm van de muziek. Dinsdag 17 april brengen pianiste Anne Mak en accordeonist liedjes van vroeger en bekende en minder bekende melodieën uit de populaire en klassieke muziek ten gehore in in Zonnehuis St. Jozef in Sappemeer. Bezoekers kunnen meezingen. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden (voor 12 april) via info@kielzog.nl of 0598-373777. Deelname kost 5 euro.
Programmaboekjes zijn te verkrijgen bij lokale bibliotheken en dorpshuizen. Het programma staat ook op kunstopstee.nl.

Auteur

Marc Jansen